Kwig

Adatkezelési tájékoztató

Bevezetés

Nagy András Tamás e.v. (“Szolgáltató”, „Adatkezelő”, „saját” vagy „vállalkozás”) nagyra értékeljük az Ön magánéletét és az adatok védelmének fontosságát. Ez az adatvédelmi irányelv (“Adatvédelmi irányelvek”) az alábbiakban ismertetett tevékenységekkel kapcsolatos adatvédelmi gyakorlatunkat ismerteti. Az Ön jogainak megfelelően tájékoztatjuk Önt arról, hogyan gyűjtjük, tároljuk, hozzáférünk és más módon dolgozzuk fel az egyénekkel kapcsolatos információkat. Ebben a házirendben a “Személyes adatok” minden olyan információra vonatkozik, amely önmagában, vagy más rendelkezésre álló információval kombinálva megkülönböztetheti az egyént.

Hatály

Ez a házirend a Nagy András Tamás e.v. webhelyeire és domainjeire vonatkozik.
                    
Ez a házirend nem vonatkozik azokra a harmadik felektől származó alkalmazásokra, webhelyekre, termékekre, szolgáltatásokra vagy platformokra, amelyekhez hozzáférhetünk (nem Nagy András Tamás e.v.) linkeken keresztül, amelyeket mi biztosíthatunk Önnek. Ezek a webhelyek nem a Szolgáltató tulajdonában vannak és tőlünk függetlenül működnek, és saját külön adatvédelmi és adatgyűjtési gyakorlatuk van. Bármely személyes adatot, amelyet Ön ezeknek a webhelyeknek ad meg, a harmadik fél saját adatvédelmi irányelvei szabályozzák. Nem vállalunk felelősséget ezen független webhelyek cselekedeteiért vagy politikáért, és nem vagyunk felelősek az ilyen webhelyek tartalmáért vagy adatvédelmi gyakorlatáért.

Feldolgozási tevékenységek

Ez az adatvédelmi irányelv akkor alkalmazandó, amikor kapcsolatba lép velünk a következők bármelyikével:
                    
-Látogasson el bármely weboldalunkra, amely erre az adatvédelmi nyilatkozatra hivatkozik
-Kapjon tőlünk bármilyen kommunikációt, beleértve a hírleveleket, e-maileket, hívásokat vagy szöveges üzeneteket

Begyűjtött személyes adatok

Eszköz- és használati adatok
 
Amikor ellátogat a kwig.hu weboldalra, cookie-kat (fájlokat küldünk, amelyeket mi küldünk Önnek a számítógépére) vagy hasonló technológiával automatikusan gyűjtünk és tárolunk az Ön látogatásáról. Utasíthatja böngészőjét, hogy utasítsa el az összes cookie-t, vagy jelezze, ha egy sütit küld. A legtöbb böngészőben a Súgó szolgáltatás információkat nyújt a sütik elfogadásáról, a cookie-k letiltásáról, illetve arról, hogy értesítsen-e új süti fogadásakor. Ha nem fogadja el a cookie-kat, akkor előfordulhat, hogy nem tudja használni Szolgáltatásunk egyes funkcióit, és javasoljuk, hogy hagyja bekapcsolva őket.
                    
Információkat is feldolgozunk, amikor Ön szolgáltatásainkat és termékeinket használja.
Ezek az információk a következőket tartalmazhatják:
                    
                    -IP-cím
                    -Megtekintett egyedi termékek
                    -Webhely kifejezés vagy keresés, amely a webhelyre vezetett
                    -Időzóna
 
Adatok, amelyeket harmadik felektől gyűjtünk
 
Személyes adatait harmadik felektől is megkaphatjuk, például a Szolgáltató partnerei és egyéb források. Ezeket az információkat nem mi gyűjtjük, hanem egy harmadik fél, és rájuk a harmadik fél saját adatvédelmi és adatgyűjtési irányelvei vonatkoznak. Nincs semmilyen ellenőrzésünk és információnk arról, hogy személyes adatait hogyan kezelik harmadik felek. Mint mindig, Önnek is joga van átnézni és helyesbíteni ezeket az információkat. Ha bármilyen kérdése van, először forduljon az érintett harmadik félhez további információkért a személyes adatairól. Ha ez a harmadik fél nem reagál az Ön jogaira, felveheti a kapcsolatot a Szolgáltató adatvédelmi tisztviselőjével. (elérhetőségei alább), és mi segíteni tudunk Önnek. Webhelyeink és szolgáltatásaink tartalmazhatnak linkeket harmadik felek által fenntartott más webhelyekre, alkalmazásokra és szolgáltatásokra. Az ilyen egyéb szolgáltatások vagy a márkájú közösségi média oldalainkat befogadó közösségi média hálózatok információs gyakorlatát harmadik felek adatvédelmi nyilatkozatai szabályozzák, amelyeket át kell tekintenie, hogy jobban megértse harmadik felek adatvédelmi gyakorlatát.
                    
A személyes adatok feldolgozásának célja és jogalapja
                    
Személyes adatokat gyűjtünk és felhasználunk az Ön beleegyezésével termékeink és szolgáltatásaink biztosításához, fenntartásához és fejlesztéséhez, valamint megértjük azok fejlesztésének módját.
 
Ezek a célok a következők:
Termékének vagy szolgáltatásának szállításához
                    -A megrendelések teljesítése, ideértve az elektronikus és nem elektronikus szállításokat is
                    Biztonságos és biztonságos környezet kialakítása
                    -Személyazonosságának igazolása vagy hitelesítése
                    -A biztonsági események, például a jogsértések, támadások és feltörések vizsgálata és megakadályozása
                    Termékeink és szolgáltatásaink nyújtása, fejlesztése
                    -Termékeink és szolgáltatásaink szállítása, karbantartása, hibakeresése és fejlesztése.
                    -Lehetővé teszi az Adatkezelő szolgáltatásának és számláknak létrehozását.
                    Technikai és ügyféltámogatást nyújt Önnek.
                    Reklámozás és marketing megszervezése és lebonyolítása
                    Hírleveleket és egyéb marketing közleményeket küldünk Önnek a jelenlegi vagy jövőbeni termékekről, programokról és szolgáltatásokról, eseményekről, versenyekről, felmérésekről és promóciókról, amelyeket nálunk tartanak, vagy amelyeket a nevünkben rendeznek
                    
Amennyiben személyes adatait termék vagy szolgáltatás nyújtása céljából kezeljük, azért tesszük, mert szerződéses kötelezettségek teljesítéséhez szükséges. A fenti feldolgozás mindenre jogos érdekeink szerint szükséges ahhoz, hogy termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, fenntartsuk velünk kapcsolatunkat, és megvédjük üzletünket például a csalásokkal szemben. A szolgáltatások megkezdéséhez beleegyezésre van szükség. Új beleegyezésre lesz szükség, ha bármilyen változás történik az összegyűjtött adatok típusán. Szerződésünkben, ha nem adja meg beleegyezését, előfordulhat, hogy egyes szolgáltatások nem állnak rendelkezésre az Ön számára.
                    
Megosztás és nyilvánosságra hozatal
                    
Személyes adatait csak a jelen Irányelvben vagy a személyes adatok gyűjtésének időpontjában meghatározott módon osztjuk meg harmadik felekkel.
                                      
A Google Analytics segítségével emellett segítünk megérteni, hogy ügyfeleink hogyan használják a webhelyet. Itt többet olvashat arról, hogy a Google miként használja az Ön személyes adatait:
                    
https://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/
                    
Itt letilthatja a Google Analytics szolgáltatást is:
                    
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
                    
Személyes adatait arra is felhasználhatjuk, hogy célzott marketinget biztosítsunk hirdetések vagy kommunikáció (például hírlevelek) útján.
                   
Ha többet szeretne megtudni a célzott hirdetések működéséről, keresse fel a Network Advertising Initiative („NAI”) oktatási oldalát a következő címen:  http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work
                    
Ezenkívül letilthatja ezeket a szolgáltatásokat, ha ellátogat a Digital Advertising Alliance leiratkozási portáljára:
                    
http://optout.aboutads.info/

Cookie-irányelvek

Mik azok a sütik?

A cookie egy kis fájl, amely információkat tartalmaz, amelyeket a böngésző az eszközén tárol. Az ebben a fájlban található információkat általában megosztják a webhely tulajdonosával, a vállalkozás potenciális partnerein és harmadik felén kívül. Ezen információk összegyűjtése felhasználható a webhely működéséhez és / vagy az Ön élményének javításához.
                    
Hogyan használjuk a sütiket
                    
A lehető legjobb élmény érdekében a következő típusú sütiket használjuk:
                    
Szigorúan szükséges.
Webes alkalmazásként bizonyos szükséges sütikre van szükségünk szolgáltatásunk futtatásához.
                    
Preferencia. 
A preferencia sütiket használjuk, hogy emlékezzünk a szolgáltatásunk használatának módjára.
Egyes sütik a tartalom személyre szabására szolgálnak, és személyre szabott élményt nyújtanak Önnek. Például a hely felhasználható szolgáltatásokra és ajánlatokra az Ön területén.
                    
Analitika.
Elemzéseket gyűjtünk azokról az emberekről, akik ellátogatnak a webhelyünkre szolgáltatásaink és termékeink fejlesztése érdekében.
                    
Marketing.
A sütiket megosztjuk harmadik fél hirdetőivel és / vagy partnereivel, hogy személyre szabott marketing élményt nyújthassunk Önnek.
Azt is engedélyezzük, hogy harmadik fél partnerei saját sütiket helyezzenek el weboldalunkon.

Megőrzés és törlés

Csak addig tároljuk az Ön személyes adatait, ameddig az az adatgyűjtés céljához szükséges, és az alkalmazandó jogszabályok által előírt mértékben. Amikor már nincs szükségünk személyes adatokra, eltávolítjuk azokat a rendszerünkből és / vagy lépéseket teszünk anonimizálásuk céljából.

Személyes adataihoz fűződő jogai

Földrajzi elhelyezkedésétől és állampolgárságától függően jogaira a helyi adatvédelmi előírások vonatkoznak. Ezek a jogok a következőket tartalmazhatják:

Hozzáférési jog (PIPEDA, GDPR 15. cikk, CCPA, LGPD)
Önnek joga van kérni az Önről feldolgozott személyes adatok másolatát.
                    
A helyesbítéshez való jog (PIPEDA, GDPR 16. cikk, LGPD)
Önnek joga van hiányos vagy pontatlan személyes adatokat kijavítani, amelyeket Önről feldolgozunk.
                    
Az elfelejtéshez való jog (törléshez való jog) (GDPR 17. cikk, CCPA, LGPD)
Önnek joga van kérni az Önről feldolgozott személyes adatok törlését, kivéve, ha erre nem vagyunk kötelesek, ha ezeket az adatokat meg kell őriznünk egy jogi kötelezettség teljesítése vagy jogi követelések megállapítása, gyakorlása vagy védelme érdekében.
                    
A feldolgozás korlátozásához való jog (GDPR 18. cikk, LGPD)
Önnek joga van korlátozni személyes adatainak feldolgozását, ha úgy gondolja, hogy ezek az adatok pontatlanok; feldolgozásunk jogellenes; vagy ha már nincs szükségünk ilyen adatok feldolgozására egy adott cél érdekében, kivéve, ha jogi vagy egyéb kötelezettség miatt nem tudjuk törölni az adatokat, vagy mert nem kívánja, hogy töröljük őket.
                    
A hordozhatósághoz való jog (PIPEDA, GDPR 20. cikk, LGPD)
Önnek joga van megszerezni az Önről tárolt személyes adatait strukturált, elektronikus formátumban, és továbbítani ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek, amennyiben ez (a) személyes adat, amelyet Ön átadott nekünk, és (b) ha ezeket az adatokat az Ön beleegyezése alapján kezeljük, vagy hogy szerződést kössünk Önnel vagy a szolgáltatásokra előfizető harmadik féllel.
                    
Kifogáshoz való jog (GDPR 21. cikk, LGPD)
Amennyiben az Ön személyes adatainak feldolgozásának jogi indoklása jogos érdekünk, akkor Önnek joga van kifogást emelni az ilyen feldolgozás ellen az Ön saját helyzetével kapcsolatos okokból. Betartjuk az Ön kérését, kivéve, ha kényszerítő, jogos érdekeink vannak a feldolgozásra, amelyek felülírják az Ön érdekeit és jogait, vagy ha folytatnunk kell az adatok feldolgozását egy jogi követelés megalapozása, érvényesítése vagy védelme érdekében.
                    
A hátrányos megkülönböztetés joga (CCPA)
Önnek jogában áll, hogy ne tagadják meg tőlük a szolgáltatást, vagy ha megváltozott a tapasztalata annak alapján, hogy végrehajtotta bármely CCPA-jogát.
                    
Bírósághoz fordulás joga
Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.
                    
Adatvédelmi hatósági eljárás
Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:
                    
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
                    
Hozzájárulás visszavonása
                    
Ha hozzájárult személyes adatainak kezeléséhez, akkor bármikor jogában áll ingyenesen visszavonni beleegyezését, például abban az esetben, ha le szeretne iratkozni a tőlünk kapott marketing üzenetekről. Ha visszavonja beleegyezését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található információk segítségével.
                    
Hogyan gyakorolhatja jogait
Jogait az alábbi oldalon gyakorolhatja..
                    
Saját adatvédelme és biztonsága érdekében, saját belátásunk szerint, a kért információk megadása előtt megkövetelhetjük személyazonosságának igazolását.

Változtatások

A házirendet bármikor módosíthatjuk. Ha módosítjuk ezt a házirendet, akkor a házirend frissített változatát közzétesszük ezen a weboldalon. Szolgáltatásaink használata során felkérjük, hogy olvassa el és fogadja el adatvédelmi irányelveinket. Ily módon rögzíthetjük az Ön elfogadását, és értesítjük Önt a jelen Irányelv bármilyen jövőbeni változásáról.

Panasz benyújtása

Ha panasza van a jelen Irányelvvel vagy a személyes adatok bármely elemével kapcsolatban, akkor kérjük, lépjen velünk kapcsolatba alább. Ha nem elégedett, akkor joga van panaszt benyújtani a helyi adatvédelmi hatóságnál.

Ha Magyarország területén tartózkodik, kérjük, látogassa meg ezt a weboldalt (https://www.naih.hu) a helyi adatvédelmi hatóság eléréséhez.

Kapcsolatfelvétel

Ha törölni, módosítani vagy megtekinteni szeretné az általunk tárolt adatait, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az adatkezelő adatai

A szolgáltató neve: Nagy András Tamás e.v.
A szolgáltató székhelye (és egyben a panaszügyintézés helye): 2364 Ócsa, Kút utca 16.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: hello@kwig.hu
Nyilvántartási száma: 55540829
Adószáma: 56844470-2-33
EU adószáma: HU56844470
Telefonszáma: +36 30/4640988

Vonatkozó jogszabályok

  • -A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.)
  • -2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)
  • -2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)
  • -2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;
  • -2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)
  • -2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról
  • -2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)
  • -16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról
  • -A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ajánlása az előzetes tájékoztatás adatvédelmi követelményeiről
  • -Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről