Kwig

Vannak akik weboldalakat és grafikákat készítenek

Mi egyedi felhasználói élményeket tervezünk.

Weboldal készítés

Legyen szó akár online áruházról, marketing webhelyről, céloldalról. A  Kwig-nél pontosan tudjuk, hogyan szabhatjuk testre webhelyét az üzleti célok eléréséhez.

Seo optimalizálás

A keresőoptimalizálás már nem csak egy lehetőség, amelyet megragadhatunk. Ha növekedni szeretne a vállalkozásában, kötelezettsége figyelmet fordítani erre.

UI / Weboldal Design

Digitális termékmódszertant alkalmazunk, hogy áthidaljuk a szakadékot a felhasználók digitális és fizikai tapasztalatai között.

Google Ads kampány

Az AdWords -ben történő hirdetés az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy forgalmat szerezzen webhelye számára.

Logo design

A logó a márka vizuális jelképe, biztosítjuk, hogy azt vonzóvá és figyelemfelkeltővé tesszük.

Brand Identity

Múlja felül a modern felhasználói igényeket céltudatos, nagyléptékű szervezeti átalakulással.

Weboldal készítés

Innovatív és új stratégiákat dolgozunk ki a weboldal tervezési folyamatának megközelítésére. Ezek a stratégiák kreatív terveket eredményeznek, amelyek vonzzák a célzott felhasználókat. Az általunk követett folyamat biztosítja azt is, hogy a látogatók webhelyén maradjanak, és megvásárolják az Ön által kínált árukat. Még ugyanazon iparágon belül is tudjuk, hogy nincs két vállalkozás amelynek pontosan megegyeznek a céljai.

 

Személyre szabott weboldal-tervezeteket nyújtunk. Tervezőink személyre szabják webhelyét termékei, szolgáltatásai és célközönsége szerint. Egy reszponzív webhelyet hoznak létre, amely professzionális online jelenlétet biztosít a vállalkozás számára.

UI / Weboldal design

Egy olyan világban, ahol az utánzás kínálja a könnyű kiutat, elengedhetetlen, hogy egy kreatív webdesign céggel dolgozzunk együtt. Időt veszünk igénybe, hogy webdesign -készségeinket felhasználva megoldásokat találjunk, amelyek implementálják az Ön elképzeléseit.

 

Gondoskodunk arról, hogy olyan weboldal-tervezetet kapjon, amely zökkenőmentesen működik mind az Ön vállalkozása, mind ügyfelei számára. Míg a kifutó megoldások költséghatékonyabbnak tűnhetnek, egy jól megtervezett kreatív weboldal mindent meg tud változtatni a siker és a kudarc között.

SEO optimalizálás

A SEO soha nem állandósul, és így mi sem. A keresőoptimalizálás mindig változik, mivel a Google évente többször is frissíti az algoritmusokat, amelyek befolyásolják a rangsorolási tényezőket, és mi mindig naprakészek vagyunk a legfrissebb hírekkel és trendekkel. Vállalkozásunk folyamatosan tanul új technikákat, és naprakész marad, hogy megelőzze a konkurenciát.

 

Hisszük, hogy a mi feladatunk az, hogy a technikai, bonyolult és néha megterhelő keresőoptimalizálási folyamatot a lehető legegyszerűbbé tegyük ügyfeleink számára.

Logo design

Ne csak egy logót vásárolj. Fektess be vállalkozásod jövőjébe. A logótervezési folyamatot egyedülálló módon közelítjük meg, csak a tervek és ötletek alapos elemzése után folytatjuk. Tapasztalt logótervezőként tudjuk, mi szükséges ahhoz, hogy gondolatainkat, elképzeléseinket és ötleteinket az elismerés vizuális szimbólumává alakítsuk. Gondoskodunk arról, hogy logója a márkája identitásának valódi képviselője legyen.

Google Ads reklámkampány

A Kwig szakértői módszereket alkalmaz a hirdetési kampányok létrehozásához a Google Ads szolgáltatásban. Ehhez először az ügyfeleinkkel való együttműködéssel határozzuk meg a megfelelő üzleti célokat. A célok meghatározása után feltárjuk a keresőmotorokban rejlő lehetőségeket, és értékstratégiát javasolunk.

 

Ez a stratégia meghatározza a hirdetési kampányok felépítését a Google -on, és szervezetten kell képviselnie azokat a szemantikai ötleteket, amelyek segítségével a felhasználók kereshetnek bennünket az interneten, de mindenekelőtt hozzá kell igazodniuk ügyfeleink céljaihoz.

 

A kampányok elindítása után optimalizálunk, hogy jobb eredményeket érjünk el. Később elemezzük a teljesítményt és új lehetőségeket azonosítunk.

Brand Identity

A vállalat (vagy szolgáltatás) vizuális identitása a vizuális környezetét megfogalmazó elemek összessége. Ez része a márkaépítéshez kapcsolódó alapvetéseknek. Küldetése egy rendszer létrehozása a márka felhasználói azonosítására.

 

Általában logóból (logóból) áll, amely egy a vállalat vagy szolgáltatás képviseletéhez szükséges minimális vizuális egység. Stílusútmutató, ahol többek között olyan szempontokat határoznak meg, mint a márka színei, betűtípusai, kicsinyítései vagy védőterei. És egy felhasználói kézikönyv, amely tartalmazza a grafikus megoldást a márka alkalmazására különböző médiákban és azokban az összefüggésekben, ahol azt ábrázolják: dokumentáció, online média, csomagolás (csomagolás), belső és külső feliratok, járművek, külső adathordozók (plakátok, óriásplakátok, mupik stb.).